Testimoniale

Alexandru GRIGORAS

Managing Partner / Edumentor

În lumea de azi, din ce în ce mai concurențială, a proteja numele și imaginea de marcă trebuie să fie o prioritate pentru orice organizație care își dorește să se poziționeze ferm și distinct în mintea publicului căruia i se adresează.
E și cazul nostru, un proiect ambițios în sfera educațională. ProtectMARK a fost încă de la început o sursă de liniște pentru noi, datorită profesionalismului cu care ne-a explicat care sunt pașii de urmat și beneficiile pe care le presupune înregistrarea mărcii.
Acum, ulterior colaborării cu ProtectMARK, brand-ul Edumentor este în siguranță și gata să inspire pe termen lung, iar acest lucru este esențial.

Gabriel BALASESCU

Director Comercial / GIROS Company

Am ales sa lucram cu ProtectMARK pentru ca inca de la primul contact au aratat un exemplu de profesionalism si de incredere.
Colaborarea noastra pe parcursul etapelor de obtinere a certificatului de inregistrare a fost supervizata cu foarte mare atentie de consultantii ProtectMARK.

Ovidiu GALAN

Head of Marketing / Iulius Management Center

Am ramas fascinat de geniul lui Tesla care a pierdut in fata pragmatismului lui Edison, iar atunci cand cel din urma trebuia sa-i plateasca primului 50.000$ pentru o inventie (o mica avere la acea vreme), acesta i-a replicat: „Tesla, dar tu nu intelegi umorul nostru american”.
Ca lideri de piata in administrarea proiectelor multifunctionale, apărarea drepturilor de proprietate intelectuală (idei, marci, evenimente) a fost si va ramane mereu una din preocuparile noastre importante.
ProtectMARK este un consultant de incredere ce actioneaza rapid, expertiza si calitatea serviciilor fiind factori determinanti in colaborarea noastra.

Notă de informare pentru politica de GDPR aplicată de ProtectMARK | Termeni și condiții