UN PARTENER DE ÎNCREDERE

Înregistrare mărci OSIM EUIPO WIPO. Înregistrare desene și modele OSIM EUIPO WIPO

ProtectMARK este o agenție de proprietate intelectuală specializată în protecția și înregistrarea mărcilor comerciale, a modelelor și desenelor industriale la nivel național – OSIM, european – EUIPO și internațional WIPO. Fiind una dintre cele mai performante firme de consultanță juridică în domeniul proprietății intelectuale din România, servim clienții cu ambiție și profesionalism. Clienți care se dezvoltă continuu și care și-au focusat atenția pe creșterea dincolo de granițe, dar și clienți aflați la început de drum. Angajații ProtectMARK împărtășesc aceeași pasiune: proprietatea intelectuală! Această pasiune motivează eforturile noastre de a vă ajuta să vă protejați identitatea și originalitatea. Asigurarea că vă mențineți în poziție de lider față de concurenții dumnevoastră este de o importanță vitală pentru noi. Cum reușim acest lucru? Alegând împreună cu dumneavoastră cea mai bună strategie pentru protecție. Prin monitorizarea atentă a evoluțiilor de pe piață și a afacerii dumneavoastră. Răspunzând la întrebările dumneavoastră rapid și eficient. Și prin furnizarea de soluții rapide și inteligente. Oferim în permanență soluții personalizate la provocările din domeniul proprietății intelectuale.

Ca agenție de proprietate intelectuală acordăm consultanță juridică clienților noștri pentru următoarele servicii:

  • verificare mărci la OSIM și la EUIPO;
  • înregistrare mărci la OSIM, EUIPO sau WIPO;
  • monitorizare mărci OSIM(Romania), EUIPO (Uniunea Europeană) sau WIPO(internațional);
  • reînnoire mărci OSIM(Romania), EUIPO (Uniunea Europeană) sau WIPO(internațional);
  • înregistrare desene/modele/design industrial la OSIM(Romania), EUIPO (Uniunea Europeană) sau WIPO(internațional);

precum și în legătură cu cesiuni/licențe de mărci sau alte drepturi de proprietate intelectuală, reprezentare la OSIM sau EUIPO în legătură cu opoziții, observații, puncte de vedere, contestații, reprezentare în instanță în acțiuni în anularea mărcilor, desenelor și modelelor industriale, patentelor, modelelor de utilitate și/sau acțiuni în contrafacere marcă, brevet, desene și modele industriale, modelelor de utilitate.

ProtectMARK vă poate asista în calitate de mandatar pentru toate operațiunile de mai sus. Dacă doriți să colaborați cu specialiști în domeniul proprietații intelectuale, trebuie doar să trimiteți un mesaj prin intermediul acestui link si veți fi contactat/ă în cel mai scurt timp.

CONTACTAȚI-NE PENTRU DETALII. CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

 

 

Notă de informare pentru politica de GDPR aplicată de ProtectMARK | Termeni și condiții