UN PARTENER DE INCREDERE

ProtectMARK a fost fondata in 2005 de catre Catalin NEAGU, care are o vasta experienta in drepturi de proprietate intelectuala, marketing, publicitate, comunicare, PR.
In 2005 activitatea de consultanta in proprietate intelectuala se desfasura in cadrul “Cabinetului Individual de Proprietate Industriala Catalin NEAGU” urmand ca in 2012 sa treaca la denumirea ProtectMARK.

Astazi, ProtectMARK este singura agentie regionala care ofera servicii specializate de consultanta in domeniul proprietatii intelectuale.

Consultantii si partenerii ProtectMARK au dreptul si pregatirea necesara pentru a reprezenta in fata OSIM, OHIM si WIPO persoanele, companiile si institutiile care doresc protejarea drepturilor de proprietate intelectuala la nivel national, european sau international.

Acestia au studii universitare tehnice si sunt specialisti in stiinte juridice.

Cu o experienta de peste 10 ani, activam ca membru in Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania si suntem atestati de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) prin Autorizatia nr. 144 eliberata in baza Art. 1, 19 si 35 din Legea 437/2002 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier in proprietate industriala si de Oficiul pentru Armonizarea Pietei Interne(OHIM) in baza Articolului 93(3) CTMR si Art. 78(1)(b) CDR sub ID nr. 17671.

Clientii nostri activeaza in arii diverse de activitate, de la zona farmaceutica la institutii publice, hoteluri, companii de comunicare si PR, agentii de publicitate, agentii sau dezvoltatori imobiliari, organizatori de evenimente sau companii de servicii in domeniul educatiei sau in cel al sanatatii, antreprenori.