Monitorizare mărci OSIM, EUIPO, WIPO

Suntem abilitați să te ajutam în identificarea mărcilor, desenelor și modelelor sau brevetelor care intră în conflict cu activitatea ta comercială

MONITORIZARE MĂRCI OSIM EUIPO WIPO

  • Știți dacă încălcați drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane?
  • Vă cunoașteți competitorii la fel de bine cum vă cunosc ei?
  • Știți în ce direcție se îndreaptă aria de business în care activați?

Monitorizarea vă poate ajuta sa aflați ce drepturi de proprietate intelectuală au competitorii dumnevoastră precum și dacă o altă entitate juridică vă încalcă drepturile.

De asemenea, puteți vedea într-un timp foarte scurt dacă vă sunt încălcate drepturile și puteți lua măsurile potrivite pentru protejarea acestora.

Serviciul de monitorizare a mărcilor la OSIM, EUIPO, WIPO este realizat în mod gratuit de ProtectMARK pe intreaga perioada de înregistrare a mărcii, de la depunere pâna la obținerea certificatului de înregistrare. Dupa predarea certificatului de marcă acest serviciu este realizat contra-cost. Săptămânal, clienții care au optat pentru protecția mărcilor prin serviciul de monitorizare primesc un raport însoțit de punctul de vedere al consultanților ProtectMARK.

Daca doriți monitorizarea mărcilor dumeavoastră contactați-ne prin intermediul acestui link.

CONTACTAȚI-NE PENTRU DETALII. CONSULTANȚĂ GRATUITĂ!

MONITORIZARE DESENE/MODELE/BREVETE OSIM EUIPO WIPO

Toate țările publică solicitările de brevete, desene, mărci, așa că este posibilă monitorizarea competitorilor în vederea protejării drepturilor dumnevoastră.

Activitatea de monitorizare poate include anumite țări sau zone și anumite drepturi: mărci, desene și/sau brevete.

Împreuna cu dumneavoastră stabilim strategia de monitorizare a drepturilor de proprietate intelectuală precum și frecvența cu care să se efectueze monitorizarea acestora.

Serviciul de monitorizare mărci OSIM EUIPO WIPO

Urmarirea zilnică/săptămânală a Buletinelor OSIM, EUIPO, WIPO în care se publică mărcile pentru a determina încălcarea drepturilor de proprietate industrială și ulterior formularea de opoziții la OSIM sau EUIPO, vă ajută să opriți într-o fază incipientă procesul de înregistrare a unei mărci ulterioare. În cazul în care nu vă opuneți în perioada de opoziții, marca ulterioară va fi înregistrată, iar singura cale de atac împotriva acesteia va fi acțiunea în anulare a mărcii, care se depune la Tribunalul București pentru mărcile naționale, respectiv la EUIPO, in cazul mărcilor europene.

Putem realiza pentru dumneavoastră serviciul de monitorizare a drepturilor de proprietate intelectuală (mărci, desene, modele sau brevete), trebuie doar să ne trimiteți un mesaj prin intermediul acestui link si veți fi contactat/ă în cel mai scurt timp de către un consultant ProtectMARK.

 

 

Notă de informare pentru politica de GDPR aplicată de ProtectMARK | Termeni și condiții